KATTENBAKVULLINGEN

KATTENBAKVULLINGEN

Katten zijn dieren die erg gehecht zijn aan hun hygiëne en zich alleen in een schone omgeving prettig en thuis voelen, waardoor ze genegenheid zullen tonen naar hun baasjes.

Bij Sepiolsa hechten we het grootste belang aan de hygiëne van jouw huisdieren. Daarom hebben we een breed assortiment aan kattenbakvullingen ontwikkeld. Al onze producten worden streng gecontroleerd op kwaliteit en efficiëntie, en zijn het resultaat van voortdurend onderzoek en ervaring binnen de sector.

Onze SEPICAT kattenbakvullingen bieden unieke, hygiënische oplossingen dankzij het brede productenaanbod (klonterend en niet-klonterend).

LICHTGEWICHT KLONTVORMENDE KATTENBAKVULLINGEN

 • Sepicat presenteert een nieuw en revolutionair assortiment aan klontvormende kattenbakvullingen, een speciale selectie van 100% natuurlijke klei, tot 40% lichter dan de traditionele klontvormende kattenbakvullingen.
 • Het combineert uitzonderlijke klontvormende eigenschappen met het beschermen van het milieu.
 • Zeer effectieve kattenbakvullingen met een laag verbruik.

TRADITIONELE KLONTVORMENDE KATTENBAKVULLINGEN

 • Onze traditionele klontvormende kattenbakvullingen zijn gemaakt van het hoogste kwaliteit bentoniet, speciaal ontworpen voor het binden van vloeistoffen door het vormen van kleine, compacte klonten die gemakkelijk te zien en te verwijderen zijn.
 • Ons aanbod gaat van traditionele ultra-producten tot klontvormende ultra-witte kattenbakvullingen, die de klontvormende werking van het beste bentoniet combineren met de unieke kenmerken van een ultra-wit product.

ABSORBERENDE KATTENBAKVULLINGEN

 • De absorberende kattenbakvullingen van SEPICAT zijn betaalbare en lichtgewicht producten met uitstekende absorberende eigenschappen (niet-klonterend). Ze absorberen aanzienlijke hoeveelheden urine en voorkomen het ontstaan van nare geurtjes.
 • Binnen ons assortiment van Sepicat absorberende kattenbakvullingen vinden we klassieke producten (ongeparfumeerd en zonder toevoegingen) en producten die de kenmerken van de beste absorberende kattenbakvullingen combineren met een aangename geur en een krachtige antibacteriële werking.

SILICAAT KATTENBAKVULLINGEN

 • Deze kattenbakvullingen zijn gemaakt van siliciumdioxide, waardoor een licht en duurzaam product ontstaat. Ze beschikken over een hoog absorptievermogen en geven nauwelijks stof af.
 • Bovendien zijn onze Sepicat silicaat kattenbakvullingen speciaal behandeld met een bacteriedodend middel dat het vocht opneemt en de vorming van nare geurtjes tegengaat.

BIOLOGISCH AFBREEKBARE KATTENBAKVULLINGEN

 • Deze plantaardige kattenbakvullingen bestaan voor 100% uit hout of vezels, hebben een hoog absorptievermogen en zijn volledig biologisch afbreekbaar, waardoor ze als compost kunnen worden gebruikt.
 • Binnen ons assortiment van biologisch afbreekbare kattenbakvullingen vinden we zowel klonterende als niet-klonterende producten, afhankelijk voor welk soort consument ze gemaakt zijn.

GEURVERDRIJVERS VOOR KATTENBAKKEN

 • Deze geurverdrijvers, volledig op basis van natuurlijke klei, zijn ontwikkeld voor het verdrijven van geurtjes, zodat het kattengrit langer meegaat.
 • Ze absorberen nare geurtjes en houden de lucht langer fris.
Find the perfect product for your cat with our litter selector